Palvelut

Sillkipainatus

Silkkipainatus on edullisin logopainatuksen toteutustapa kun painettava määrä on vähintään kymmeniä tai satoja tekstiilejä. Mainostekstiileissä ja yritysvaatetuksessa silkkipainamalla tehty yksilöinti on kustannustehokas ja näyttävä tapa yksilöidä profiilivaatetus. Painovärien avulla voidaan tehdä lähes millainen tahansa painatus yhdestä jopa kymmeniin väreihin, myös nelivärisiin valokuvapainatuksiin.

Erittäin pienissä siirtokuvapainatus ovat sopivin menetelmä painaa mainostekstiilit edullisesti.

Brodeeraus

Brodeeraus on erinomainen logomerkinnän menetelmä joka ei kulu pesussa. Brodeerattuna valmistettava tekstiili merkitään eri värisiä lankoja käyttäen, jolloin logosta tulee pitkäikäinen ja tyylikäs. Brodeeraaminen sopii parhaiten tekstiileihin joissa on riittävän ryhdikäs pohja brodeerauksen toteuttamiselle.

Yleisimmin brodeerausta käytetään mm.  lippiksiin, capit, pikeet-ja poolopaidat, hupparit ja ulkotakit, fleece-takit, paidat ja pipot.

Brodeeraus vaatii erityisen brodeerausohjelman, johon brodeerattava kuvio ensin luodaan. Ohjelmassa toteutuksen yksityiskohdat kuten langan suunnat, tiheys ja värit käydään läpi ennen brodeerauksen aloittamista. 

Siirtokuvapainatus

Siirtokuvapainatus tarkoittaa prässättävää kalvoa, joka kiinnitetään kuumuuden avulla tekstiilin pintaan. Siirtokuvapainatus on erinomainen tapa painaa esimerkiksi huomioliivit, koska painojälki on tasainen, yhtenäinen ja hieman muovisen näköinen.  Siirtoprässäyksen avulla painatuksesta saadaan eheä ja yhtenäinen.

Siirtokuvaprässäys mahdollistaa myös värikuvien painamisen. Tällöin painamme värillisen painokuvan erityiselle siirtokuvamateriaalille joka prässätään sellaisenaan tekstiiliin. Siirtokalvot on useimmiten valmistettu polyuretaanista ja ne kestävät hyvin myös pesun kunhan noudatetaan painomenetelmäkohtaisia erityisohjeita. Todella pienet painatuksen yksityiskohdat eivät useinkaan ole toteutettavissa siirtokalvolla joten painoaineisto tarkastetaan tällaisten varalta ennen tuotantoa. 

Kangasmerkit

Kangasmerkillä logoyksilöinti on edullinen ja monipuolinen vaihtoehto, jos halutaan toteuttaa useita erilaisia tekstiilejä yhtenäisellä brändillä. Kangasmerkit voidaan toteuttaa joko kudottuna tai brodeerattuna, lämpöprässäykseen sopivalla liimalla tai vaikkapa velcro-kiinnityksellä. Suosituin tuotantotapa kangasmerkkien valmistukseen on kudottu kangasmerkki, jossa koko kuva-ala on samalla tasolla siististi ja tiiviisti kudottuna eri värisistä langoista. Toinen valmistusmenetelmä on toteuttaa brodeerattu kangasmerkki, joka tehdään valmiin kangaspohjan päälle ja eri väriset brodeerauslangat ovat pinnasta selvästi kohollaan. 

UV-tulostus

Olemme investoineet tulevaisuuteen ja ostaneet UV-printterin. UV-printterillä voidaan tulostaa miltein mille tahansa pinnalle, kuten puulle, muoville, puristelevyille, lasille, ja jopa pehmeille materiaaleille kuten nahalle. UV-Laitteemme sopii erinomaisesti lahjatuotteiden ja promotuotteiden valmistukseen. Myös pakkaukset ja värikkäät printit lasi- tai akryylipalkintoihin onnistuvat mainiosti.

UV-printteri on uniikki teknologia, jossa muste tehdään kestäväksi kovettamalla se matalalämpöisellä uv-valolla. Käytössämme on CMYK-värit, sekä niiden lisäksi valkoinen ja väritön muste. Valkoista mustetta voidaan käyttää joko aksenttina tai sillä voidaan luoda pohja, joka kirkastaa muita värejä. Kirkkaalla musteella voidaan luoda kolmiulotteista efektiä ja lisätä pinnan kiinnostavuutta.

UV-painatus tekniikka soveltuu monenlaisiin eri tuotteisiin.Voimme esimerkiksi koristella sähkölaitteita, jotka rikkoutuisivat kuuma- tai märkäpainatuksessa. Painatustekniikka soveltuu myös monen kokoisille esineille. Paras tulos syntyy tasaisille pinnoille, kuten muidenkin painotekniikoiden parissa. Painotekniikka on ympäristö- ja energiaystävällinen. Laite ei vie suurta määrää energiaa ja saatavilla on ainoastaan eco-musteita. 

Hinnoittelemme UV-tulosteet tuotteiden koon, määrän ja printattavan pinta-alan mukaisesti. Suuremmille määrille kappalehinta on edullinen, mutta pyrimme pitämään myös yksittäisten kappaleiden hinnan kilpailukykyisenä. Tarvittaessa valmistamme muotin, johon voimme upottaa tulostettavat tuotteet. Näin takaamme saman tulostuslaadun kaikille tuotteille.

Suurkuvatulostus 

- Valokuvatapetit
- Tarrat
- Ajoneuvotarrat
- Ikkunamainonta
- Canvas
- Valokuvatulostukset

Hinnat

Aloitus / työ

  Hinnat alv 0 Hinnat sis. alv 24%
brodeeraus 35 € 43,40 €
silkkipaino 35 € 43,40 €
siirtokuva / muut painatus 20 € 24,80 €