10 vuotta...

EMB-Finland Oy:n perusteet rakennettiin jo yli kymmenen vuotta sitten vuonna 2008, silloin nimellä Tuli Brodeeraus. Keväällä 2018 toiminnan kasvaessa perustettiin toiminimen rinnalle oma osakeyhtiö.  Sitkeä yrittäminen on kannattanut, eikä hauskuus tai hulluuskaan  ole toiminnasta puuttunut. Vuodet alalla ovat olleet mielenkiintoisia ja opettavaisiakin, on  ollut mukava saada olla mukana alati muuttuvassa bisneksessä. 

Toimipisteemme ja myyntikonttorimme sijaitsee Porissa,  ja olemme mainos-ja liikelahjoihin keskittyvä painotalo. Valmistamme painatuksia ja brodeerauksia niin yrityksille, seuroille kuin yksityisille henkilöillekin. Oma tuotantotilamme sijaitsee keskustan kupeessa, vanhalla perinteekkäällä tehdasalueella Sampo Rosenlewin tehtaiden vieressä. Voit tulla tutustumaan tekstiileihin myös paikan päällä Show Roomissamme arkisin kello 8-16 välillä. 

Myyntikonttorin kanssa saman katon alla toimii myös varasto ja paino, josta saadaan kaikkiin tuotteisiin paino- ja merkkauspalvelut nopealla ja joustavalla aikataululla. Yli 10 vuoden aikana on alan tuntemus tullut erinomaiseksi, ja pysyviä asiakassuhteita on luotu. Myös kaksi isoa alan maahantuojaa luottavat EMB-Finlandin  toimintaan ja varastoivat tärkeimpiä tuotteitaan tiloissamme. Meiltä saa siis ideoita ja tuotteita valmiiksi merkattuina. 

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!